TB Parket: uw vloerspecialist in Alkmaar

Specialist in vloer onderhoud Alkmaar

Om uw vloer in mooie en goede staat te houden is regelmatig vloer onderhoud erg belangrijk. Zo is het verstandig om vuil zoals zand en steentjes zo snel mogelijk op te vegen om beschadigingen en krassen in de vloer te voorkomen. Andere mankementen of slijtage zijn vaak lastig zelf op te lossen. Om die reden kunt u het beste een vloerspecialist inschakelen. Iedere vloer is immers anders en heeft een ander type vloeronderhoud nodig. Daarnaast zorgt regelmatig vloeronderhoud voor een langere levensduur van uw vloer.

Periodiek onderhoud vloeren

Iedere vloer heeft periodiek onderhoud nodig, vooral als u de levensduur van de vloer wilt verlengen. Onze specialisten helpen u graag met een onderhoudsbeurt van uw vloer en hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van onder andere houten en laminaat vloeren. Tijdens een onderhoudsbeurt worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Afhankelijk van het type vloer zullen we deze grondig schoonmaken, schuren, impregneren, waslagen verwijderen en opnieuw aanbrengen en nog veel meer. Door regelmatig de vloer te onderhouden zal de vloer langer mee gaan en zijn eigenschappen behouden. Is uw vloer toe aan een onderhoudsbeurt? Schakel dan één van onze vloerspecialisten in. In Alkmaar en de omgeving van Alkmaar zijn wij u graag van dienst.

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom TB Parket

  • Specialist in houten vloeren!
  • Jaren ervaring!
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoorn, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging