TB Parket: uw vloerspecialist in Alkmaar

Vloer renovatie nodig in Alkmaar?

Soms is een vloer zo ernstig beschadigd, dat u misschien denkt dat vervangen de enige optie is. Echter is een vloerrenovatie de manier om uw vloer nieuw leven in te blazen én te behouden. Wel moet u er rekening mee houden dat niet elke vloer geschikt is voor een renovatie. Wilt u uw vloer herstellen? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten. In Alkmaar en de omgeving van Alkmaar komen wij graag naar u toe om te beoordelen of uw vloer geschikt is voor een vloer renovatie. Ook vertellen wij u graag meer over de verschillende mogelijkheden om uw vloer te herstellen.

Renovatie vloer: verschillende vloeren

Vloer renovatie is iets dat niet mag worden onderschat en is een pittige klus die alleen uitgevoerd dient te worden door professionals. Veel vloeren zijn geschikt voor vloer renovatie, maar niet allemaal. De volgende vloeren zijn geschikt voor vloer renovatie:

Omdat een vloer vernieuwen vrij ingrijpend is, is het belangrijk om te weten waar u aan begint. Iedere vloer is immers uniek en dient op maat behandeld te worden. Woont u in Alkmaar en wilt u uw vloer opknappen? Bel dan direct naar 072 - 799 90 24 om een afspraak te maken en de vloer te laten beoordelen.

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom TB Parket

  • Specialist in houten vloeren!
  • Jaren ervaring!
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoorn, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging