TB Parket: uw vloerspecialist in Alkmaar

Onderhoud door vloer schuren Alkmaar

Heeft u een houten vloer? Dan is de kans groot dat u door het intensieve gebruik van de vloer te maken krijgt met diepe krassen, vlekken of kleurverschillen in de vloer. Vroeg of laat is de vloer dus toe aan onderhoud. Om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet, kunt u de vloer laten schuren. Niet elke vloer is geschikt om geschuurd te worden. Er zal dan eerst gekeken moeten worden naar de samenstelling van de vloer en naar de dikte van de toplaag. Is uw vloer toe aan een onderhoudsbeurt en bent u op zoek naar een specialist in Alkmaar die uw houten vloer professioneel kan schuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zelf de vloer schuren en lakken in Alkmaar?

Het is mogelijk om zelf uw houten vloer te schuren en te lakken of te oliën, echter is dit ten zeerste af te raden. Iedere vloer heeft speciaal onderhoud nodig waardoor vakmanschap vereist is. Daarnaast is het schuren van een vloer een lastige en tijdrovende klus, waarvan het resultaat vaak te wensen overlaat als men dit zelf doet. Vaak moet er naderhand nog een vakman ingeschakeld worden om de vloer te herstellen. Wilt u uw vloer laten schuren of wilt u weten wat de voordelen zijn van een vloer oliën? Uw vloer schuren en oliën doen wij ook voor u in Alkmaar en omstreken. Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom TB Parket

  • Specialist in houten vloeren!
  • Jaren ervaring!
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoorn, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging