Zoek je een vloerenspecialist in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Alkmaar

Houten vloer oliën in Alkmaar

Heeft u een houten vloer? Dan dient u deze regelmatig goed te onderhouden en bij te werken. Dit bepaalt namelijk het karakter van de vloer. Een belangrijk onderdeel van onderhoud aan een houten vloer is de vloer oliën. Een geoliede houten vloer vergt wel meer onderhoud dan een gelakte vloer. Toch kiezen de meeste houtliefhebbers voor een houten vloer. Een houten vloer oliën heeft dus zo zijn voor- en nadelen. Hieronder benoemen we een paar.

De voordelen van oliën houten vloer:

  • Bij beschadigingen of vlekken kan de vloer plaatselijk makkelijk bijgewerkt worden.
  • Een geoliede houten vloer kan eenvoudig op kleur worden gebracht door het toevoegen van kleurpigment aan de olie.
  • Een houten vloer oliën is goedkoper dan een vloer te lakken.
  • Een houten vloer in de olie ziet er natuurlijk uit.
  • Een geoliede houten vloer kan worden schoongemaakt met water en een speciale water- en vuilafstotende zeep.

Nadelen houten vloer afgewerkt met olie:

  • Parket oliën betekent veel onderhoud, omdat de vloer in principe jaarlijks opnieuw geolied moet worden.
  • Wanneer de vloer niet regelmatig in de olie wordt gezet, droogt een houten vloer sneller uit waardoor deze eerder gerenoveerd moet worden.

Uw vloerenspecialist in Alkmaar

Zoekt u in de regio Alkmaar een vloerspecialist die uw houten vloer kan oliën? Dan bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak direct naar 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606