TB Parket: uw vloerspecialist in Alkmaar

Een vloer laten leggen in Alkmaar

Heeft u de juiste vloer uitgekozen voor uw woning? Dan moet deze natuurlijk nog gelegd worden. Een vloer leggen kan op verschillende manieren gedaan worden. Natuurlijk is dit afhankelijk van het type vloer. Ook zijn er diverse zaken waar u rekening mee dient te houden wanneer u een vloer gaat leggen. Hieronder vertellen wij u hier meer over.

Waar rekening mee te houden?

Gaat u een vloer leggen? Dan is het belangrijk om goed na te denken over hoe u de vloer gaat leggen. Dit kan namelijk zwevend of vast zijn. Een vloer zwevend leggen betekent dat de vloer los op de ondervloer wordt gelegd, op een isolerende tussenlaag. Door een vloer zwevend te leggen kan de vloer er ook weer makkelijk uitgehaald worden.

Ook is het belangrijk om te bepalen in welke legrichting u de vloer wilt leggen. De legrichting bepaalt namelijk of de kamer er breder of langer uitziet. Voor een ruimtelijk effect is het ook mogelijk de vloer diagonaal te leggen.

Uw vloerenspecialist in Alkmaar

Wilt u uw vloer vervangen en zoekt u hiervoor in de regio Alkmaar een vloerenspecialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op.

Wilt u een vloer laten leggen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze showroom is geopend op afspraak. Bel direct via 072 - 799 90 24!

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom TB Parket

  • Specialist in houten vloeren!
  • Jaren ervaring!
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoorn, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging