Vloerenspecialist nodig in Alkmaar?

Vloer polijsten in Alkmaar

Een nieuwe houten vloer is een prachtige aanvulling op je interieur. Een echte sfeermaker. Na verloop van tijd kan het hout echter dof ogen en zijn glans verliezen. Dan is het misschien tijd om de vloer te laten polijsten. Op deze manier worden beschadigingen weggewerkt en krijgt je vloer weer de mooie uitstraling die het verdient. Ook ingetrokken vlekken en andere mankementen kunnen met polijsten uit je vloer worden verwijderd. Geïnteresseerd? In Alkmaar en omgeving staat De vakman u altijd graag te woord.

Houten vloer polijsten

Het polijsten van een vloer kun je het beste aan een professional over laten. Met een speciale machine wordt de vloer licht opgeschuurd. Deze machine is zo precies dat er alleen maar een heel dun laagje van de vloer wordt weggeschuurd. Op deze manier kun je in de toekomst dit proces nogmaals herhalen. Een vakman zal bij het polijsten van de vloer altijd een mondkapje dragen, om het opkomende fijnstof niet in te ademen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Alkmaar? De vakmannen van De vakman staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht.

 

Waarom kiest u voor HJ Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Heldere afspraken
  • Schuren, onderhoud en renovatie

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 799 90 24.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Alkmaar, Bergen, Purmerend, Aagt, Schoorl, Heiloo, Stompetoren, Egmond aan den Hoef, Broek op Langedijk, Ursem en omgeving.

Hoofdvestiging