TB Parket: uw vloerspecialist in Alkmaar

Een parketvloer leggen in Alkmaar

Heeft u een nieuw huis gekocht of een verbouwing achter de rug? Dan is één van de laatste stappen voor bewoning de vloer of het parket leggen. U kunt kiezen voor een parketvloer. Parket is een vloerbedekking die bestaat uit houten delen in allerlei formaten die in verschillende parketsystemen gelegd kunnen worden. Lamelparket leggen wordt in eerste instantie onbewerkt gedaan. Na het leggen wordt het parket afgewerkt door het te lakken, in de was te zetten of te oliën. Dit is afhankelijk van wat het eindresultaat moet worden. Mensen die ervoor kiezen om een parketvloer te laten leggen, houden van de warme en authentieke uitstraling van parket. Ook is een parketvloer makkelijk schoon te houden en gaat vaak een leven lang mee, mits de vloer goed onderhouden wordt.

Uw ervaren parketlegger in Alkmaar

Onze experts uit Alkmaar adviseren u graag bij het kiezen van het materiaal, de vorm en het systeem dat het beste past bij uw woonsituatie en budget. Vanzelfsprekend kunnen wij ook voor u het parket leggen. Wilt u parket laten leggen en wilt u direct een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neem dan direct contact met ons op. Bel hiervoor naar 072 - 799 90 24 of vul het contactformulier in.

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom TB Parket

  • Specialist in houten vloeren!
  • Jaren ervaring!
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoorn, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging