TB Parket: uw vloerspecialist in Alkmaar

Een houten vloer leggen

Naast een laminaat of parket vloer heeft u ook de mogelijkheid een houten vloer te leggen. Een houten vloer kan de voorkeur hebben omdat dit een kamer een warme uitstraling geeft. Daarnaast is een houten vloer vrij gemakkelijk schoon te houden en de afwerking kan helemaal aangepast worden naar uw wensen. Hierbij kunt u denken aan verschillende kleuren lak of olie. Een typische houten vloer bestaat uit planken met een dikte tussen de 18 en de 22 mm. Een houten vloer dient wel altijd vast gelegd te worden, omdat deze de neiging heeft te gaan werken onder bepaalde weersomstandigheden.

Zelf een eikenhouten vloer leggen of laten leggen?

Een eiken vloer leggen is veel specialistischer dan dat het op het eerste oog lijkt. U zou ervoor kunnen kiezen de vloer zelf te leggen, maar het is raadzaam om dit uit te besteden aan een vakman. Onze experts zorgen ervoor dat de vloer strak en snel wordt gelegd. Vervolgens ontvangt u advies omtrent het onderhoud van de houten vloer. Woont u in Alkmaar of de omgeving van Alkmaar en wilt u meer weten over een plankenvloer leggen? Neem dan direct contact met ons op. TB Parket is vloerenspecialist en kan vakkundig uw houten vloer vervangen.

Wilt u eerst de verschillende mogelijkheden bekijken? Onze showroom is geopend op afspraak. Bel direct via 072 - 799 90 24!

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom TB Parket

  • Specialist in houten vloeren!
  • Jaren ervaring!
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoorn, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging